länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 1 december 2012

Önskelista - nyhet!

Hejsan!

Nu finns en bra funktion på vår webbutiks hemsida, önskelista! Lägg till produkter, skriv ut och ge till någon som har dig kär och kanske du får ett gensvar! :)  Den finner du här: önskelista!

Jag håller på att göra ett scrappat album om Emmas farmor och farfar. Det är mycket lättare att göra album om levande personer än de som gått bort. Min egen mamma dog för 3 år sedan och jag gjorde faktiskt en layout i höstas om mammas gamla körkort. Det var den första layouten som inte gjorde ont! Det var en stor seger för mig. Jag har försökt scrappa bilder förut, men det har varit tvärstopp. Efter den brytpunkten som det var med mammas gamla körkort så känner jag dock att jag vågar ta tag i det albumet också så småningom. Men just nu är det farmor och farfar som gäller. :)

Så här var det på farmors tid... vilket klassfoto! Det var skoj att scrappa det, men inte så lätt. Se på deras miner! (om det går att se för er) Jag har lekt med diverse skoj saker, så som modelling paste (i fotots nedre vänstra hörn) TH die, hemmagjorda liljor stämplat lite med TH stämplar samt använt pearlmaker. Easy sew har jag också använt. Jag har funderat på att ta hem easy sew till butiken, men de är inte så hållbara, går sönder väldigt lätt. Min gick sönder på en gång, men jag använder den ändå. Så eftersom kvaliteten inte är så bra så tror jag att jag låter bli att ta in dem till butiken, även om jag gillar idéen med att ha rubb ons som ser ut som sy tråd. Jag älskar de här stora bokstäverna i clearstamps från You Do. De är perfekta till layouter.

Jag har använt:

Ha en bra helg!
Kram Lotta

ps Vi har fått in 2 otroligt fina bidrag till vår tävling som pågår till den 15 december. Länk i högra spalten!

Inga kommentarer: