länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 15 december 2012

Saturated Canary är på väg!

Hejsan! Just den här stämpeln som jag använt idag är en digital stämpel från Saturated Canary, men riktiga gummi stämplar är på väg till Moa Pyssel. De borde komma nästa vecka, de skeppades från USA den 7 december. :)
Så tills dess får jag roa mig med att använda digitala stämplar. Den skrivare jag har är lite.. knepig och vill inte ta färgläggningspapper, så jag har mer och mer gått tillbaka till gummi stämplar. Jag tror jag förstör vår skrivare snart om jag fortsätter använda den till special papper. Ni skulle höra hur den pustar och stånkar! :)
Det enda jag använt från butiken är:

Kram på er! Lotta

Ps Idag är sista dagen om ni vill vara med i vår tävling, imorgon drar vi en vinnare!!

3 kommentarer:

Majsan sa...

ÅHH såå roligt att det kommer in Saturated Canary stämplar :)
WOWW såå himla läckert kort, såå snyggt med den svarta ramen och så läckert du har stänmplat runt motivet, gillar massor :)

KRAM MAJSAN

Cattiegirl sa...

Härligt med stämplarna!!!
Kortet är superfint: rosa är ju som bekant ALLTID rätt! :-)
Kramis
//Cattie

Stephi sa...

Vilket kort, dunderfint