länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 26 januari 2013

Det går att göra mer softa kort också! :)

Hejsan!

Omväxling förnöjer! Och det gäller verkligen inom vår hobby! Ibland känner man för att ösa på med färg och ibland känner man mer för softa färger som olika nyanser av sepia.
De här underbara diesen från Marianne design har jag använt på mitt kort:


Den här stämpeln är målad med hudtonerna som säljs i det här paketet: ProMarkers hudtoner.
Och jag använde alla pennorna till huden. Cinnamon, den mörkaste av dem, till skuggningen i hårkanten och ivory på de ljusaste partierna och alla därimellan på olika ställen. Det gav en härlig nordisk vinterton, tycker jag.
Eklöv har jag använt mig av:
De blir så fina! Och jag tycker det är så smidigt att bara använda EN stans! Det är bara ett tryck, den både skär ut och embossar på samma gång. Det kan inte bli smidigare! Embossing/punchen finns här: eklöv
Och så lite chinese roses! De finns här: dies

Så här blev kortet:
Lycka är att ha DIG som vän! :)
Visst stämmer det väl?

Material lista från butiken:

Ha det så skoj med ditt skapande!
Kram Lotta

2 kommentarer:

pojjo sa...

Oj så fint kort.. många vackra detaljer och snyggt färglagt :D

Majsan sa...

Men guu såå underbart kort, såå fina färger.
Supersnyggt dekorerad med hjärtanen och dom snygga blommorna, gillar mycket :)

KRAM MAJSAN