länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 24 januari 2013

Färg behövs nog.....

.......nu! :-)
Jag blev riktigt inspirerad av Lottas varma glada kort. Så när jag fick det nya dt-kitet i handen kände jag att jag vill ha färg färg färg!
Och jag förvånade mig själv när jag tog fram mitt etui med FaberCastel Polychromos-pennor. Det är oljefärg i form av en färgpenna. (Finns intresse kan jag göra en tutorial senare).
Jag har färglagt Captain Tobey och Sweet Tresuare, båda från Crafty Sentiments Design.

Jag är ju löjligt förtjust i pirater! Så dagens alster var klart i mitt huvud innan jag började måla till och med!
Men färgerna är valda med tanke på de fina rosorna som Lotta visade i helgen, Chinese rose.


Men jag var tvungen att testa att tuffa till dem lite.... Jag har satt svart pearlmaker på kanten på två och luddat till kanten med en edgescraper på en. (Det går ju lika bra att göra med en sax eller något dyl.)
Sen har jag `gone wild´ med de vita pistillerna, eller bär som de även kallas. De går att använda hur mycket som helst! Jag målade några av dem med Copics-pennor.
 Jag har även använt två snöstjärnor fast jag har gjort om dem lite.... Under rosorna syns lite av dem men de ser mer ut som vanliga stjärnor utan `taggarna´. Jag använde taggarna som dekoration under rosorna, tillsammans med små bitar av den underbara Seam Binding som kommit in i butiken.

Visst är den fin? Finns i olika färger eller varför inte köpa vit och färga själv?
Här har jag använt dödskallecharmsen igen,  den är bara för cool! Jag har satt den på en infärgad tag och varit noga med att inte limma för mycket. Meningen är att man....


..... ska kunna dra upp den och kunna använda till någon passande text. Påsen som den sitter i är perfekt att använda på kort när man vill ha med text som kanske inte behöver synas.

Och så här blev kortet!

Det mönstrade pappret är en spillbit ifrån Bildmålarnas julkollektion. Alfabetet har jag smutsat ned lite med Copicspennor.

Material från Moa Pyssel:

Hoppas alla får en härlig fortsättning på veckan. Jag längtar ner till min källare nu eftersom jag är precis hemkommen från Ikea. Jag `måste´ ta hand om mina nya tidningsförvaring, alltså göra om dem till 30x30-förvaring....
Ha det gott, ses nästa vecka!!  // Linda

2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh vad snyggt kortet blev!! Och underbar färgläggning med pennorna! Jag älskar idén med att man kan gömma sin personliga text!! kram Lotta

Cattiegirl sa...

Jag blir så imponerad över din stil! Så coolt och härligt mycket färg! Älskar pimpningen av rosorna - kommer liftas framöver: bra tips! Ett önskemål är även bild av tidningsförvaring när den är klar! Måste själv göra om min pysselkällare som börjar bli ett KAOS med lådor, papper och bra-å-ha-grunkor...:-////
Kramis
//Cattie