länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 2 januari 2013

Inspirationslayout från januari kitet!

Hejsan!

Och här kommer lite inspiration för att visa vad man kan göra med en del av kitet, tex. :)
Jag har bara använt produkter från kitet, det enda extra jag tagit är akrylfärg som är min egen, samt vita pärlor. Det finns akrylfärg att köpa i butiken separat, om du inte har det hemma. Och vita pärlor också. Fotografierna är från mitt och Jockes bröllop i augusti.

Jag tog det svarta cardstocket som bas. Placerade ut lite fotografier som jag ville ha dem och klistrade när jag tyckte jag fått rätt balans i layouten. Jag dekorerade med journaling kort från Be Mine serien samt använde stickers från samma serie. Sedan placerade jag ut blommor och blad och pärlor. Det sista jag gjorde var att lägga till akrylfärgen på det svarta och rosa för att dämpa färgerna lite.
Hela layouten. Det här stora dovt gröna design pappret kommer från Echo Park och heter Music Notes från   serien Everyday Eclectic.
Titta vad fint det blir med pärlor på bladen!
Att "gömma" pärlor bakom blommor ger det där lilla extra till layouten. Man kan bara ana ett par av pärlorna men det gör mer än man tror.

Lycka till med ditt scrappande! Jag kommer gärna och ser vad du gjort med ditt kit, om du lämnar en länk i detta inlägg!

Kram LottaInga kommentarer: