länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 12 januari 2013

Scrappade kort

Hej!

Idag tänkte jag visa två scrappade kort jag gjort från januari-kitet.

Det är skoj att utmana sig själv och denna gång skulle jag göra ett kort från kitet. Inte använda något som inte fanns med, samt använda något motiv från en journaling ruta eller liknande. Kort och gott, jag satte igång. Och det var superskoj! Jag tänkte att kortet skulle gå i kärlekens tecken. I vanliga fall stämplar jag alltid på kort. Jag dekorerar alltid med pärlor. Har nästan alltid med mitt favorithörn. Men inte denna gång!

ALLT är från kitet! Lim och lite chalkfärg är det enda jag lagt till!
Blommor och blad från kitet! Härliga färger tycker jag!
Den underbara charmen som följer med i kitet. (3 stycken följer med)
Så här blev slutresultatet!
Det var så skoj att göra något annorlunda. Så jag beslöt mig för att ...

Göra ett till! :)
Det blå kortet går i samma stil, men iställer för det mer stilrena ville jag riva och böja mer här. Kortet skulle omfamna mottagaren tänkte jag.

De här korten tar mycket mindre tid än mina vanliga kort!
Rosenknopparna kom till användning på det blå kortet.
De blev fina med lite rosa seam binding runt skaften.
(Mer seam binding är på väg till butiken från usa)
I bakgrunden ser ni en skymt av det underbara design pappret som medföljer kitet från senaste vinterkollektionen kallad Winter Wishes, från Echo Park.

Snabbt, enkelt och om du vill kan du göra en hel CASE av något av korten om du gillade dem. Annars kan du inspireras och göra dit helt egna kort. Och du behöver inte göra som jag och inte ta med dina favoritsaker, man känner sig lite "naken" utan dem. Men visst är det roligt att utmana sig själv och kanske utvecklas lite på kuppen?


Kram Lotta


2 kommentarer:

Papermum`s sa...

Men åh, så fina!
Det var ett fint januarikit!!
Jag älskar charmsen!!
Kram!

Majsan sa...

OJOJ såå läckra, vilka härliga detaljer, man hittar ju nya saker hela tiden, man kan inte titta sig mätt på dessa, superläckra!

KRAM MAJSAN