länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 3 februari 2013

Pysselfröken gästar

Hej!
Idag har jag den stora äran att få gästa Moa Pyssel. Jag vill visa ett kort där jag har använt en motivstämpel från Crafty Sentiments design som heter Vinterklänning. När jag färglägger använder jag Promarkers och Flexmarkers. Här hittar ni flera olika set med pennor.


Jag har dekorerat med en ros som jag har gjort med hjälp av Dies från Marianne Design, Chinese Rose. De små pistillerna hittar ni här. 

Ha en fin dag!
/ Pysselfröken

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så ljuvligt kort du gjort Frida! Tusen tack för att du ville gästa Moa Pyssel (igen!) Stor kram Lotta

Majsan sa...

Men guu såå underbart kort i blåa färger, stämpeln är ju så söt, snyggt färglagt.
Så himla fint med hörnen och spetsen, helt enkelt helt underbart kort :)

KRAM MAJSAN