länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 28 mars 2013

Och däremellan kommer....

....i detta fall påsken! =-)
Idag ska jag visa något unikt - ett påskkort som jag gjort. Jag är inte mycket för påskkort men när jag såg den här stämpeln från Crafty sentiments design, förstod jag att den skulle bli målad, flera gånger.....
Och roligt hade jag hela tiden! Jag har målat med copics och gjort alla skuggor med polychromos-pennor, en rolig teknik.
(målat på 4ccpapper)


Jag tror det är allra första gånger jag målat katter!
Kolla in det läckert mönstrade pappret!
(från Glitz, unchartet waters)


Insidan i kortet. Mycket yta att skriva något personligt på. =-)


Chinese roses kan man alltid använda! Här har jag även använt pistiller och vita hydranges. de vita är infärgade med distressdyna. Och så klart har jag inte glömt seam binding.......


Så här blev kortet som helhet. Kortbasen är en vanlig 15x15cm. Den övre sidan har jag bigat på diagonalen. Det enda man behöver tänka på är att inte, jag säger,- inte- limma/tejpa papper och dekorationer på den övre halvan av den bigade sidan......
cirkeldiesen jag använt är en privat CK.

Material från butiken:
papper

Idag har jag genomlevt en dag på min skola med elever som fullkomligt tapetserat min rygg med lappar... tydligen var det någon förälder som påmint sitt barn... =-) Men vi får bara skriva snälla lappar så jag har delat ut många kramar idag! En klurig elev hade dock satt en lapp där det stod: "jag vill ge min telefon till ####".   
Hoppas att vi alla nu får en riktigt fin påsk med härligt vårvader!!
kram Linda


3 kommentarer:

Lotta sa...

Åhhh så snyggt färg lagt Linda!! Helt underbart fint påsk kort! Kram Lotta

Cattiegirl sa...

Vilket härligt kort! Kvasten blev verkligen 3d! :-)
Känner att jag har lite svårt att få ihop några påskkort i år...
Önskar Dig en riktigt härlig påsk!
Kram
//Cattie

Kristina ScrapSalig sa...

Mysigt påskkort med häftig vikning och en superläcker färgläggning! Jag gillar din färgkombination skarpt och det mönstrade papperet är verkligen vackert!

Ha en riktigt glad påsk och tack för härlig påskinspiration!