länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 19 mars 2013

Steampunk kort

Hej! Man är väl en smula skadad av den här hobbyn, men en natt drömde jag om en kortidé som jag bara var tvungen att ge mig på! Jag har en liten förkärlek till OH-plast som jag här har sytt fast på kortet och fyllt små fickor med lite olika grejjer...Jag gillar att detaljerna rör sig när man skakar kortet, även om det syns dålig på fotot nedan...Pappren är återigen de superläckra Chronology från Papermania!

...Det gällde att hitta platta saker att lägga i facken ex: 
och lite annat smått å gott jag fann i gömmorna...

...En die som jag använder till typ alla kort är den användbara 
X-Cut Frames - en perfekt die för nyblivna stansmaskins användare!
Jag använder alltid 4CC-papper till mina insidor som är lätt att skriva på.

Ni har väl inte missat alla härliga nyheter som trillat in i butiken?
Bland annat de läckra "Finnabair färgerna"!
*Dregel dregel*
Kramar
//Cattie
2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vilket underbart kort!! Härligt med alla detaljer!

Kram Lotta

Ps Inatt drömde jag också om scrapbooking, men jag hade en mardröm! När jag kom in i mitt scrap-rum hade Jocke städat bort alla mina saker! Gissa om jag fick panik!? :) Tur att det var en dröm!

Marita Johansson sa...

Görsnyggt

Kraam