länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 4 april 2013

Kärleksfullt hem :)

Hejsan!

Jag gillar att skoja till det lite på kort. Så "ett kärleksfullt hem" får Cupid från Kenny K som gästmotiv. :) Cupid är en digital stämpel från Kenny K. Och som bakgrund har jag använt en av hus diesen från Marianne design. Dessa dies är perfekta som bakgrunder, de blir verkligen lite extra! Som "balkonglådor" använder jag eklöv punchen och klipper av dem så bara halva är med. På det sätter jag rosor, och vips är balkonglådan på plats. Om du tittar noggrant på huset ser du att jag använt två die cuts och klistrat fast delar av den bruna över den vita för att få det att huset har två färger. Det är smidigt att göra så istället för att färglägga huset, som jag testade först.
kenny k
Material från butiken:

Kram Lotta


3 kommentarer:

Malin sa...

Underbart kort. Jag blir sugen på det där huset när jag ser dina fina kort :)
Kram

Papermum`s sa...

Åh! Så fint! Du är så påhittig, vad ska jag hitta på nu?!
:-))))
Kram!!

Pysselfröken sa...

Åhhh s häftigt!din färgläggning är makalös.
Kram Frida