länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 27 april 2013

Layout med twine

Hejsan!

När jag såg det här twine bandet, Pink Lemonade, från Lawn Fawn så bara visste jag att det skulle få vara ensam dekoration på en layout! Eller ensam och ensam, men inga blommor skulle vara med i alla fall. Och det är olikt mig! Och priset för denna underbara twine? Drygt 3 kronor metern, fraktfritt!! Nu säljer jag förstås inte per meter, jag vill inte förstöra de fina förpackningarna, men jag tror du kommer gilla dem lika mycket som mig! Finns i två härliga färger till! :)

Lawn Fawn

Jag har använt mig av distress paint för de rosa partierna och de vita prickarna är de härliga enamel dots från Teresa Collins, som tyvärr är slutsålda just nu. Men de kommer in igen. :)

picked rasberry

Bara tre dies fick vara med, två är från Joy, banner och dekoration,Och den tredje är den här "utdragna sidan" från Marianne design.

Jag byggde upp sidan med lager på lager. Först placerade jag fotot där jag tycket det blev harmoni, jag visste på ett ungefär hur jag ville ha layouten. Sedan använde jag en mask från Prima (funderar på att ta in dem till butiken) med brun färg för att få det mildare. Jag läste hur Åsa Wermelin använde brun stämpelfärg på sina motiv för att få mjukare framtoning och blev inspirerad. Sedan var jag ju tvungen att lägga till lite svart närmast fotot, men det är en annan historia. :) Rubriken är gjord med hjälp av bokstavs stickers från Echo Park.

echo park


Öljetter är ju några roliga att leka med, även om de inte är på mode just nu. Men de kommer säkert tillbaka för de är så härliga och ger det där lilla extra till layouten. Stämplarna är några gamla från Tim Holtz. Så har jag doodlat min journal. Och jag har med flit skrivit ganska slarvigt, för jag tycker det är snyggast till den här sortens layout.


Hela layouten i sin helhet ser ni här!

lotta notstrand

Nu hoppas jag du blev inspirerad att scrappa en layout! Det är verkligen roligt! Må så gott!

Material från butiken:

Kram Lotta

3 kommentarer:

Marita Johansson sa...

Men åhhhh vilken härlig Lo
Heeeelt underbar

Kraaaam

Papermum`s sa...

Mmmm, en smak av sommar och semester!!!
Helt underbart!!!
Kram

Cattiegirl sa...

SÅ fin, vilka härliga färger - kanske bara måste ha den där rosa Distress paint, grymt läckert! :-)
Kram
//Cattie