länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 25 maj 2013

Liftar min man

Hej!

Oh my. Vad kan jag säga? Vart har vi kommit i denna galna värld där jag liftar min man? :)
Jag tyckte det var så fint när han satte en bokstav i de små mini doilies han fäste på kortet, att jag blev alldeles lyrisk. Så när Majsan skulle fylla år, då liftade jag Jocke. Hehe. Jag har länge sneglat på ugglan från Joy, och äntligen tog jag mig tid att använda den. Visst är den söt? Den hittar du här: ugglan. Det är en av våra billigaste dies, bara 59 kronor. Det är inte dåligt eller hur? För den är ju också fraktfri, precis som allt annat.


Ugglan går i vintage stil. 


En bukett med rosor är vackert att få när man fyller år. Även på kort.
Där under skymtar en charm i form av en tekanna.


Och det är imorgon som är Majsans födelsedag, men hon har redan fått kortet så jag kan blogga det.
Mina favorit fjärilar fick också vara med. Liquid pearls blir fint som en ram runt.

Material från butiken:

Kram Lotta

2 kommentarer:

Pysselfröken sa...

Men så sött!

Majsan sa...

ÅHHH detta fantastiska kort är verkligen helt otroligt snyggt!!
Den står så fint på bordet här hemma :)
Ugglan är ju sååå sööt!!
Rosrna är ju så vackra och så söta charmsen som hänger, I LOVE IT!!
TUSEN TACK!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN