länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 13 juni 2013

O´hoj....

... där ute!
Njuter ni av sommaren än?
Det gör jag så här första dagen på sommarlovet! Även om jag har några dagar kvar att jobba...   :-)
Idag visar jag en vacker syn genom ett fartygsfönster.....
Idén kommer från en tidning jag läste för ca ett år sedan, har glömt vilken det var bara.... :-(
Jag har färglagt denna ursöta La la land Crafts-stämpel och satt dit några swirls omkring henne. Sedan tejpade jag fast en plastpåse på framsidan som jag fyllde med tvål. (mina barn talade om i affären att "mamma måste ha blå tvål till sin scrapbooking"...)
Jag var ju noga med att tejpa och försluta riktigt ordentligt så klart!
Det blir härligt med bubblorna och det lite suddiga resultatet!
Jag har färglagt med Copics på 4cc-papper.
Jag stansade en cirkel ur framsidan och gjorde en lös framsida som jag stansade ur också. När tvålpåsen var på plats satte jag över den svarta ramen med massor dubbelhäftande tejp.
På framsidan stansade jag ut ytterligare en cirkel som jag satte aluminiumtejp på. Jag förstärkte tejpskarvarna med prickar (gjorda med en trubbig nål) och satte dit öljetter för en mer `marin´ look.... ;-)
Hälsningen sitter på en vimpelrad och bokstäverna kommer från ett stickersark (Echo park- Victoria) som finns i den fysiska butiken. Jag har limmat två på varandra men förskjutet den svarta för att få fram en skugga. Den är monterad på kortet med 3D-kuddar.

Material från Moa Pyssel:

Ta hand om er och på återseende! 
Kram Linda
6 kommentarer:

Lotta sa...

Åh gumman, vilket härligt annorlunda kort du gjort! Riktigt inspirerande! Du och Cattie är så duktiga dt-tjejer att mitt DT-mama-hjärta blir riktigt stolt. hihi Kram Lotta

Stephi sa...

härligt och kul kort

Wiola sa...

Wow vilket kort! Jag blir så glad av sådana här fiffiga idéer och tror bestämt att jag ska ge mig på ngt liknande (det med plastpåse + tvål).

Tinas pysselblogg sa...

Superläckert:-)

Majsan sa...

ÅHH WOOW vilket härligt kort!!
Supersnyggt och välgjort!!

KRAM MAJSAN

Cattiegirl sa...

OMG! Har alltid velat testa tekniken! Nu blev jag supersugen!
Tack för inspirationen! :-))))))
Kramis
//Cattie