länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 24 juni 2013

Sommar med Moa Pyssel

Hejsan!Sommaren närmar sig med stormsteg och jag tänkte berätta lite vad som händer med Moa Pyssel i sommar. Moa Pyssel har öppet hela sommaren, men under juli-början av augusti blir leveranstiderna längre p g a semester. Jag räknar då med att skicka 1-2 ggr per vecka istället för som vanligt, varje dag. 28 juni är sista dagen jag jobbar heltid på ett tag. Ska bli skönt att få bada lite och äta en och annan glass. :)

På vår facebook-sida uppdaterar vi regelbundet vad som händer i butiken, även under semestertider. Så gilla gärna vår sida Moa pysssel scrapbooking på facebook så får du veta allt du behöver om leveranser och dylikt.

I juli gör jag inga nya ordrar hos mina grossister, jag inväntar bara de leveranser som ännu inte kommit. Ett engelskt diesföretag som tar lite (eller mycket) tid på sig, kanske skickar lite roliga dies (hoppas jag). Jag berättar inte vilket märket är, för det kan hända att de aldrig kommer och jag vill inte göra dig besviken. Och ett nytt stämpelmärke har jag också väntat på ett tag. De borde komma denna vecka, men man vet aldrig. Men många grossister är jättebra, de flesta faktiskt, och är riktigt snabba.

Ibland får jag roliga email från kunder som efterlyser olika saker. T ex äldre dies. De kan vara svåra att få tag i, men jag älskar att leta fram produkter. Ju svårare, desto roligare! Snart kommer jag få skicka ett roligt email till en av våra kunder och berätta att diesen hon efterlyst kommit! Det känns alltid bra.

Det var väl lite om vad som händer just nu. Jo, just ja, vi väntar ju två leveranser med dies och annat smått och gott, som ska komma denna vecka. De leveranserna innehåller märken vi haft förut. Påfyllning av saker som tagit slut och lite nytt. Ganska mycket nytt, förresten. :)

Må så gott och ha det så skoj med ditt scrappande i sommar! Kram Lotta på Moa Pyssel

2 kommentarer:

Susy sa...

Ha en toppen sommar!
Ser fram emot spännande nyheter!

KRAM SUSY

NickScrapShack sa...

Ha en skön sommar ät en glass för mig också ! Hoppas kunna komma förbi och handla lite iveckan. Men jag ringer först. Helene