länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 25 juli 2013

Grafiskt kort!

God dag!

När Cattie frågade om hon fick ordna en tävling på bloggen sa jag givetvis JA! Utmaningar och tävlingar är ett härligt sätt att tävla med sig själv och förbättra sig själv. När jag tävlar brukar jag faktiskt mest tävla med mig själv. (Även om tävlingen är gjord för att man ska tävla mot andra) Så när jag skulle göra ett kort utefter Catties härliga färgglada tavla som hon tagit en bild av, fick jag verkligen utmana mig själv. Catties stil är ju mer grafisk än min, med mer vitt och stilrent på hennes kort. Så jag försökte få in allt det i mitt kort. Visst slet jag mitt hår i förtvivlan några gånger, men det hör ju till! :) Ugglorna var ju så läckra så här passade ju diesen från Joy så bra. Det är faktiskt en av de äldsta diesen vi har i butiken. Joy Crafts var ett av de första märkena vi tog in.

Hittills har jag alltid köpt in fler när någon dies tagit slut, men vet ni vad som händer om man gör så hela tiden? Man får för många produkter till slut. Nu förstår jag varför butiker säljer slut på saker och tar in nytt och inte fyller på de äldre varorna. Jag ska bli bättre på det. Och stålsätta mig när jag inte längre har en vara i lager... hehe...ska försöka i alla fall... (Vi får se hur det går jag har redan kli i fingrarna att beställa några dies som tagit slut)


Grafiska kort är svårare än vanliga för att man kan inte sätta på hur mycket dekorationer som helst för att få balans. Jag var tvungen att tänka lite i förväg hur jag ville ha det. Och det är jag inte van med!! :)
Bladen kommer från diesen Chinese roses från Marianne design. En riktig favorit dies där man kan använda bladen för sig om man vill. Som jag gjort. Man skär ut dem och embossar sedan.


Texten kommer från en ruta från Echo Park (ett av favorit märkena jag har) som ingår i ett av Projekt Life kiten som vi säljer. Nu kommer jag tyvärr inte ihåg vilket kit detta kom ifrån. 

Den twine ni skymtar i bakgrunden på kortet är den härliga Pink Lemonade från Lawn Fawn.


Man får inte vara för hård mot sig själv! Jag är inte supernöjd, men jag är inte missnöjd heller. Om jag kommer göra fler grafiska kort? Det kommer jag säkert! När man en gång vågat, är nummer 2 inte alls lika otäck att göra!

Material från butiken:

Må så gott och ha en fortsatt bra sommar! Glöm inte att vara med i vår sommartävling, klicka på bilden till höger så kommer du direkt till inlägget! Kram Lotta3 kommentarer:

Pia Puma sa...

Läckert, du är så jäkla duktig.

Papermum`s sa...

Coolt! Bara så coolt!! :-)

Cattiegirl sa...

Jag är så stolt över dig Lotta!
Kortet är riktigt coolt, fräscht!
I like!
:-)
Kraaaaam
//Cattie