länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 30 juli 2013

Pippikort

Heeeej! Eftersom jag nu dragit igång sommartävlingen är det väl inte mer än rätt att även jag klämmer ur mig ett alster. En ren motsats Lottas mer avskalade, platta, grafiska kort kommer här ett kletigt, kladdigt, spretigt mixed media inspirerat neonkort! Bye bye all lugn och harmoni, Hello ren och skär skaparglädje!!! :-)

Vad jag har inspirerats av känns mer än uppenbart i fråga om färgval...;-)
...Då jag tyvärr sålt min uggle-stämpel fick det bli fåglar istället...

Blommorna är i grunden vita, sen mistade med rosa och förstärkta med lite akrylfärg...

Den läckra Fjärilsbården fick sig ett lager med Gesso blandat med en neonrosa akrylfärg,
gillar verkligen strukturen gesso tillför! Lite glitterlim ovan allt...:-)

Material från Moa Pyssel:

Än finns gott om tid att lämna sitt bidrag i tävlingen!
Kramar
//Cattie

5 kommentarer:

Lotta sa...

MEN WOW så läckert mixed media kort du gjort!! Färgerna bara gör mig sååå glad! Tack för inspirationen kära Cattie! kram Lotta

Marita Johansson sa...

Himlans läckert

Pysselfröken sa...

Så härligt och färgglatt!

Strömstad Scrap. /Anna sa...

Läckert som bara den, Cattiegirl! Kram Anna

Kristina ScrapSalig sa...

Ett riktigt litet konstverk med alla fina detaljer! Snyggt med svart som bas och med de rundade kanterna på det färgstarka, ger fin kontrast. Läckert med bling på grenarna! Fjärilsbården är min favorit, verkligen häftig effekt med gesson och det neonrosa!

Tack för härlig inspiration!

Kram