länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 25 augusti 2013

Cellofanpåsar till vinflaskor

Hejsan!

Det här är ett schemalagt inlägg, för jag vill inte att värdparet ska få se sin flaska i vår blogg innan vi ger bort den! :) Ikväll, lördag, är vi bortbjudna på grillfest. Kanske säsongens sista? Och i veckan kom cellofanpåsar som är tänkta till vinflaskor hit till Moa Pyssel. Perfekt! Jag la flaskan i påsen, knöt en mossgrön seam binding om cellofanet. Sedan gjorde jag två hål i den här fina diecuten, med dessa verktyg: verktyg för öljetter. Jag trädde seam binding igenom hålen och knöt en fin rosett. "Thank you" kommer från ett stickers ark från Echo Park.


Jag gissar att det tog mig ungefär10 minuter att göra vinflaskan fin.


Nu är vi redo för grillfest! :)

Må så gott kram Lotta

Material från butiken:

3 kommentarer:

Papermum`s sa...

Wow! Så smart! Och snyggt!!

Rozzan sa...

Fint! Kul med cellofanpåsar för flaskor:)
Kram

Pysselfröken sa...

Wow så snabbt, enkelt och snyggt! Gillar färgerna också.
Ha en fin dag!
Kram