länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 5 augusti 2013

Facebook tävling!

Hejsan!

Vi har en facebook sida (som de flesta företag har, tror jag) där vi just avslutat en liten tävling för att fira alla som gillar oss där. Och som en del av vinsten gjorde jag detta kortet som ett tack. Vinnaren vann även stämpeln (Och denna härliga färg i seam binding).  :)


Jag tycker den här stämpeln är underbar! Den är från Joy och skuggningen är redan gjord, så man kan förstärka den som jag gjorde men den är väldigt lätt att färglägga! Jag har använt seam binding som kommer in i butiken snart, en klar favorit är denna kaffe färgade varianten!

Må så gott i sommar Sverige och även om jobbet stundar nu, eller runt hörnet, så njut av vårt lands härliga vackra natur på kvällarna och helgerna! 

Material från butiken:
cardstock

Kram LottaInga kommentarer: