länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 7 augusti 2013

Lite problem med dies 6002/2020

Hejsan!

Det är jättebra när ni skriver recensioner av produkter, både ris och ros, så jag kan testa också och se om det finns något bra sätt att rätta till det som är fel när det blir ris. Svårigheten som uppkommit är med dies 6002/2020. Den stora snöflingan från Joy. 2 kunder har haft problem med den så jag testade den häromkvällen och tyckte själv att den var lite bökig.


Designern av denna dies är min vän på fb, så det var lätt att fråga källan om det finns något knep man kan ta till för att få ut denna fina die-cut. (Jag har haft stora problem med mina gamla Cheery Lynn dies, så jag vet hur frustrerad man blir!!)

Designerna rekommenderade mig att testa 


Dessutom har jag frågat i Joy´s grupp på facebook efter råd, så får vi se hur det går att lösa problemet. Den är ju så fin så det vore skoj om den fungerade bra!

*Där fick jag rådet att testa att ha vaxpapper mellan. Uppföljning kommer! :)

Må så gott! Kram Lotta


Inga kommentarer: