länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 31 augusti 2013

Tutorial på vita stora blommor

Hejsan!

Idag tänkte jag att ni skulle få se hur jag gör lite egendesignade blommor. Det som är roligt när man gör egna blommor är att man kan få precis den nyans man vill, och det utseende man är ute efter. Den här gången behövde jag ha större blommor som jag ska använda på kommande layouter. Jag gillar att använda åtminstone en stor blomma på layouter .

Så här gjorde jag:

Jag lade ut vita spets blommor. Dessa kommer från You Do.
Pärlan ni ser här kommer från Liquid Pearls som är mina nya favoriter när det gäller flytande pärlmassa. De blir finare i formen än det märke jag använde föut. Och mer lyser i dessa.


Dutta på mellan en till tre pärlor per blad. Låt torka! Jag gjorde detta på kvällen för att fortsätta nu på morgonen.Jag använde två spetsblommor och två vanliga blommor till varje blomma. Vita bär är snyggt att ha i mitten. Eller snygga brads. Jag testade lite olika varianter.Det var skoj att testa lite olika blommor. Jag gillar att ha basen vit, sedan kan man chalka kanter om man vill i olika färger. Den här är min favorit. Går att använda till alla färger på layouter.


Material från butiken:

Lycka till med dina egna blommor! kram Lotta

1 kommentar:

Papermum`s sa...

Så snygga Lotta!
Och bra storlek!
Kram!