länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 28 september 2013

Annorlunda tekniker

Hejsan!

Vi på Moa Pyssel är ju med i European Scrap Battle, och jag gick vidare i kort-klassen, men åkte ut ur layout-klassen. Det var en svår utmaning denna gång, så jag var faktiskt nöjd med layouten även om jag åkte ur. Vi fick inte använda varken vitt eller svart, och det skulle vara färgrikt. Färgrikt är inte svårt, men att inte använda kontraster var desto svårare. Och inte fick man färglägga på vitt papper heller. Så hux flux skulle jag lära mig att måla på kraft med polychrome pennor. Skoj, men en verklig utmaning, för inte fick jag använda vitt eller svart när jag färglade heller!! Och att färglägga med pennor på kraft är verkligen en annan teknik än att färglägga på vitt med ProMarkers. Jag är ändå rätt nöjd med vad jag åstadkom.


Färgrikt är ju härligt! De vackra blommorna från FabScraps älskar jag! Och man behöver bara använda en per alster för att riktigt förgylla det!

Liquid Pearls är underbara tycker jag. Här i färgen buttercup.


Vimplen är en dies från Magnolia och jag bara älskar den!


De underbara stämplarna från Joy är relativt lätta att färglägga (de är redan skuggade) och stora och underbara. En riktig blickfångare. 

Ha en fortsatt bra helg!

kram Lotta

Material från butiken:


3 kommentarer:

Papermum`s sa...

Den blev bra, rosen! Och visst är polychromos-pennorna härliga?!
Rosen poppar ut ur pappret!!
Kran!!

Stephi sa...

vackert

Cattiegirl sa...

Hummmm...Blir så himla sugen att testa den däringa fina Joy-stämpeln, måste bara hitta en lucka i kalendern!!!! :-)
Kraaaaam
//Cattie