länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 12 september 2013

Det var en gång....

... en scrappare som helt plötsligt fick en "insikt", att wow, vad härligt folk hon mött genom scrapbooking! Det är värt att föreviga, eller hur?
Naturligtvis är vännerna fler än dessa men jag hann inte få tag på foton.... Detta är den LO jag tävlat med i European Scrapbattle omgång 2, så tid var en bristvara förra veckan...

Som bas ett cardstock som fått många omgångar med mist i brunt över sig....
Fotona är lagda i en grupp med en vit penna runt som "matta".

Hur fina är inte rosorna från magnolia? Och perfekt storlek. Jag har använt både virkade miniblommor och enkla pappersblommor som jag monterat efter att de blivit mistade (de också!)


Faktiskt är jag rätt nöjd med fjärilsbården! Den blev ursnygg även upp&ned!! Jag har satt ihop två stycken i olika färger och förskjutit dem lite. Ett roligt och enkelt sätt att få mer djup i annars rätt så platta delar. Så har jag även gjort med titeln fast använt tre lager i olika färger. 

Ser ni den stora blomman här uppe och...


... här nere? Det är de fina blommorna som Lotta gjorde tutorial om här för inte alls länge sedan. Tänk, de passar min LO perfekt!Lite fjädrar och lintråd och jag kände mig färdig.

Material från Moa Pyssel:
                                      blommor, virkade ( jag lade i en annan pärla)

Och, visst känns några av damerna igen?.....
Kram Linda



4 kommentarer:

Lotta sa...

Hej Linda! Visst har du rätt i att man möter många vänner i den här hobbyn! Din layout är sååå snygg! Fina foton (hehe, känner igen mig själv där nere på layouten) och vackra blommor!! Läcker!! kram Lotta

Cattiegirl sa...

Superhärlig Lo (å säger jag inte bara för att jag är med å pryder den, hihihi). Gillar verkligen effekten av fjärilsborden som understrykning! Å alla fina blommor...:-)
Kram
//Cattie

Rozzan sa...

Supersnygg LO! Gillar verkligen hur du har gjort 3D effekt av fjärilsborden och texten med tre färger,riktigt effektfullt :) Fina blommor förstås:) Och kan bara hålla med om att man träffar så många fina vänner inom "scrappingen". Du är en av dom goa Linda <3

Ha en fin dag
Kramiz

Titti sa...

Riktig snygg LO gillar collaget med dina fina bilder och snygga blommor och fina detaljer som lintråden
Kram Titti