länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 25 september 2013

Julkort - Javisst!

Hejsan!

I år har jag allt fått en bra start och känner mig mer motiverad än vanligt att göra julkort. Stämpeln är en digi stämpel som jag fick i mitt sista uppdrag för I love ProMarkers, som jag har gästat september månad.

Kortet är gjort med ett par dies från Moa Pyssel. Dels formen som är en Lifestyle Crafts dies som jag väntar i lager nästa vecka igen. Och en slutsåld dies från Marianne design är ovalen som flickan sitter på. (Jag kan ta in den igen på beställning) Men diesen som man gör så fina små söta rosor av finns i lager! :)


Papper är från underbara Maja Design: Vintage Winter. Finns i lager! Texten är också från samma paper pad. Det finns svenska (och på andra sidan engelska) fina tags och texter längst bak. Det gröna pappret som jag använt för att brya av allt det röda med är från Sofiero, kollektionen från Maja design.


Material från butiken (som finns inne)

Må så gott! Kram Lotta5 kommentarer:

Papermum`s sa...

Åh, så fint Lotta! Och jag har inte ens börjat!..... Nä, vi får kanske utmana varandra?...

Majsan sa...

Såå superfint julkort! Ja jisses det är hög tid att börja med julkorten :). Kramar Majsan

Cattiegirl sa...

Oh vad jag blev julkortssugen! Paperpadet verkar super användbart!
Kram
//Cattie

Päivi sa...

Vilket ljuvligt kort! Mycket julkänsla i det!!!

Ha det bäst! Kram

Ywonne sa...

Åhhh, vad fint... behöver lite inspiration, eftersom jag inte börjat tänka på julen ännu, jag har 5 födelsedagar, och fars dag innan *fniss* Oktober - November är häktiska månader när det gäller födelsedagar.

Ha en härlig dag.