länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 8 september 2013

No lines coloring technique

God dag!

Ja, som titeln antyder så heter den här formen av färgläggning "No lines" för man försöker stämpla så svagt man kan för att öva sig på att inte lita till de svarta linjerna utan öva på skuggningen. Dessutom har jag målat en himmel med moln för att verkligen få lite utmaning i färgläggningen.
Det blir ett mjukare intryck av "no lines" tekniken. Det kan vara bra att känna sin stämpel lite innan man ger sig på den här tekniken, fast jag gjorde den på en ny stämpel. Så det blev lite gissningar, kanske är det inte helt rätt, men det är ju ingen som ser, hihi.


Enkel dekorering när man har färglagt så mycket som jag gjorde denna gång. Dies från Marianne Design som heter Lavendel. Vill ju inte att motivet ska drunkna bland alla vackra detaljer.


Söta Summer är en gummi stämpel från Saturated Canary.
Jag har för mig att vi har en sista i lager av just henne.
Papper kommer från Maja design. Är lite osäker om det var just Sofiero eller om det var från Vintage Spring. Maja designs papper är lite lika varandra ibland. Men ändå så olika. 

Matieral från butiken:
ProMarkers

Ha en fortsatt trevlig helg!
kram Lotta

2 kommentarer:

Bella sa...

Otroligt snyggt!!

Päivi sa...

Denna teknik har jag inte ännu vågat mig på :) Men du, vad snyggt det blev för dig!!! Fantastisk färgläggning. Fint kort med härliga färger!

Ha det bäst!