länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 20 september 2013

Ses vi i Karlstad?

Hejsan!

Om bara två veckor är det scrapträff i Karlstad! Ses vi där?
Jag, Lotta, och DT-Cattie och DT-Linda ska alla dit på träffen. Moa Pyssel får tyvärr inte följa med. Är inte riktigt redo att börja åka på mässor och träffar med butiken, känner jag. Moa Pyssel får lov att växa i lite lugnare takt.

Men däremot så åker vi till träffen! Och jag har låtit trycka upp Moa pyssel t-shirts som jag tvingar dt-tjejerna att bära! :) Först skrämde jag dem rejält genom att säga att det stod "Jag älskar Lotta Notstrand!" på hela magen och en stor idol-bild på mig. Så när jag sedan skickade en bild på den riktiga t-shirten så blev de nog mycket lättade!!! :) Det är bara en liten logga högst upp till vänster, i rosa, med moa pyssels namn. :) En av fördelarna med att ha sina vänner i dt-teamet, man får skoja med dem!! ;)


Så i två dagar ska det scrappas och stojas! Hoppas vi ses! kram LottaInga kommentarer: