länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 3 september 2013

Tuffare kort (än vanligt)

Hej....!

Visst känns det härligt att ändå närma sig scrappbookingens riktiga högtid!? Man har dåligt väder, massa härliga mässor och träffar att se fram emot och blir plötsligt helt ok att krypa ned i sin källare med en balja thé för lite lugn och ro...Fina DT Mama Lotta gav mig chansen att testa en Gorjuss stämpel vilket jag aldrig gjort förrut. Och jag gillar verkligen deras coola framtoning - perfekt bas när man inte vill ha det alltför glättigt el gulligt tycker jag!

Jag satte Gorjuss flickan i ett fönster på kortet, klippte bort gungans band och ersatte
av egna snören för att ge lite mera textur...

...Motivet färglagt med copics på 4 CC papper...

Material från Moa Pyssel:

Kramar
//Cattie

2 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen! Ditt kort är otroligt snyggt! Mer färg än vanligt, och lite mörkare, mer åt mitt håll. :) Din färgläggning är superfin! kram Lotta

cissi sa...

Jättesnyggt kort!