länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 11 oktober 2013

En tjej!

Ja då fick jag äran att gästa Moa pyssel som DT gäst så jag får väl presentera mig lite innan också. Pia Puma är mitt namn som jag känns vid som och jag är snart 36 år fyllda. Sysslat med scrapbooking i kanske 5 år innan det skapade jag mycket via photoshop och digital scrapooking men kände att jag ville kladda mer med fingrarna och klämma och känna på sakerna så jag började shoppa och shoppar fortfarande, tror aldrig man får tillräckligt med saker som scrappare ;)

Jag fick från Moa pyssel dessa underbara papper från Maja design och serien Sofiero och skulle få till ett kort i Moas färger. Jag satt en stund då pappren får mig att tänka lite på sommar men det är ju höst och snart vinter här men så kom idén upp. Jag har många i min omgivning som ska ha barn snart så varför inte skapa ett grattis till bebisen kort. Så så fick det bli. De flesta kommer vad jag vet få en tjej så det fick gå i mycket rosa.

Jag använde mig av en die från joy craft som heter Bille blomma, pyntbär, pistiller, ett par blå och rosa blommor. Joy craft dien har jag färgat in med distress ink refill i en minimister.


Stämpeln jag valde till det här kortet är en magnoliastämpel som jag gillar väldigt mycket. Målade huden med copics sen har jag färglagt skuggor och allt annat med MCP. Lite embossingpulver hologram på vingarna.


Jag stansade även ut den underbara fjärilsbården från Joy craft och hemma hade jag även den som man kan sätta ovanpå den stora. Första gången jag testade dem ihop.Jag satte en magnolia hjärtag på sidan och satte dit en vit rosett med en gullig klockcharm i.Ett par miniklädnypor som jag färgade in med lite distress ink refill i en minimister så de skulle matcha resten av kortet fick hålla i flaggspelet med ordet tjej på.


Inuti har jag återigen använt mig av Sofieros underbara papper och sen en av mina spellbindersdies. En liten text med veckobarnen fick pryda sidan med. de två pappren från serien Sofiero som jag har jobbat med är just "Strolling down the rose path" som är bakgrundspappret med rosor, sen har jag även haft "The elegant Wine house" på en del av diesen.


Det var oerhört kul att få leka loss med det här kortet nu i den mörka tiden som kommer krypandes över oss så det blev som en klick med färg i tillvaron.

Material från Moa pyssel

Blå blommor fr. fysiska butiken.
Rosa blommor fr. fysiska butiken.
Vitt band - seam binding

Hoppas ni gillar det ni ser.
Kramar Pia Puma

12 kommentarer:

Lotta sa...

Åh Pia så underbart vackert kort du gjort! Så välarbetat kort och vackert färglagt motiv. Tusen tack för att du gästar oss på Moa pyssel! kram Lotta

ps det ser ju ganska kul ut att leka med frantage också.. :)

Pia Puma sa...

Ha ha jag bara älskar att leka med frantage :P Tack för dina fina ord Lotta.

Kram Pia Puma

Holley sa...

So beautiful, your card is very lovely. Cheers, Holley

Kelly D sa...

Gorgeous card loving the colours and the embellishments that you have used.
Thanks so much for sharing with us at Crafty Bloggers Network
Crafty Hugs
Kelly - CBN DT
XXX

Kate M sa...

Beautiful card Pia - lovely image and pretty colours,
xx

Gwyneth sa...

A gorgeous card, a beautiful choice of colours and very nicely layed out.

Jan sa...

OMW what a stunning card xx Jan

Majsan sa...

OMG vilket ljuvligt, underbart kort!!
Såå himla snyggt med all frantage.
Fjärilsdiesen, vimplar jaaaa allt på sin rätta plats, såå perfekt!! LOVE IT!!

KRAMAR MAJSAN

Susy sa...

Vilket underbart fint kort, Pia Puma!
Så vackra färger och många fina dekorationer!

KRAM SUSY

Papermum`s sa...

Oj oj oj!
Man kan titta hur länge som helst på kortet!
Så härligt och finstämt med massor fina detaljer!
Välkommen till Moas!!! :-)
Kram Linda

Papermum`s sa...

Oj oj oj!
Man kan titta hur länge som helst på kortet!
Så härligt och finstämt med massor fina detaljer!
Välkommen till Moas!!! :-)
Kram Linda

Unknown sa...

Pia, this card is utterly, utterly gorgeous hun xxx