länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 14 oktober 2013

Höstens tävling hos Moa Pyssel

Hej!

DT-Cattie startade något mycket bra! Hon startade våra tävlingar här på Moa pyssel. Och varje ny årstid kommer vi ha ett fotografi att inspireras av och skapa till.

Här är höstens bild som jag tog under en höstpromenad  här i vackra Mantorp. Jag hoppas den ger dig höstinspiration i massor!
Tävlingsbild


Och här är priset en lycklig vinnare tar hem. Eftersom det egentligen inte går att tävla i konst, all konst är vacker, så får vi dra en vinnare i tävlingen och se vem som får priset.

Priset
Läs mer om priset här: prisetLänka med InLinkz här nedanför eller maila ett fotografi av din kreation (så publicerar jag ditt bidrag på Moa Pyssels blogg, med länk till din blogg, om du har någon.)

Länka hit i ditt inlägg på din blogg, och berätta om vilken tävling du deltar i. Och om du inte har någon blogg går det bra att maila till lotta@moapyssel.se.
Bidraget ska vara nyskapat för denna utmaning, inga gamla länkar tillåts. Det går bra att kombinera med andra tävlingar, men med max 3 andra. Och all slags scrapbooking är tillåten, tex ATC, mixed media, layouter eller kort. Max två bidrag i tävlingen per person.
Deadline: söndag 24 november.


1 kommentar:

Susanne sa...

TACK så jättemycket för den härliga utmaningen samt de fina priserna som kom i brevlådan idag.... Diesen är supersöta :)Önskar er allesammans en fin höst! Kramizar Susanne