länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 5 oktober 2013

Jag är i Karlstad och roar mig

Hejsan!

Idag när du läser detta, är jag i Karlstad! Det ska bli så skoj att åka på scrapträff igen, och få en massa ny inspiration! Och få umgås med en massa härliga vänner, både nya och gamla! :)

Men som tur är går det ju att schemalägga inlägg så jag kan ändå visa er min senaste layout. Den gick tyvärr inte vidare i Scrap Battle tävlingen som jag är med i, men jag tycker den är ok ändå. Det var en svår utmaning, man fick inte använda vitt eller svart, och så skulle man göra den färg-glad! Färg-glad gillar jag, men att inte få ha vitt eller svart var jättesvårt! Så jag slet mitt hår hit och dit, inte mycket sitter kvar på huvudet nu, men här är layouten:


Jag använde kraft för att neutralisera färgerna, och tycker det gick riktigt bra. Min motståndare använde riktigt mörk brun som såg nästan svart ut, det var smart tycker jag. Det gav henne mycket mer kontraster i sin layout. Men jag lärde mig mycket på den här layouten, allt kan jag nog tyvärr inte omvandla till ord. Det är ju så med en del kunskap, den är mer som en intuition. 

Det jag använt från butiken är cardstock, design papper från FabScraps, Liquid Pearls bl a. Jo, och så en av favoritdiesen, Chinese roses, från Marianne design.

Trevlig helg!! kram Lotta på plats i Karolinen I Karlstad! :)

Inga kommentarer: