länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 9 oktober 2013

Snögubben och hans vänner

Hej!

Och så var det då dags för mig att testa... Distress Markers! Det här är mitt första försök någonsin att färglägga med dem. Det var svårt men skoj. Jag tänkte testa om det överhuvudtaget var något för mig, så jag använde tre stycken. Black Soot, Pumice Stone och Tattered Rose var det jag använde. När man ska måla med distresser är det bra att tänka på att använda akvarell papper samt att stämpeldynan ska vara vattenfast. Jag använde Memories Dye Inkpad Black. Jo, just ja, det gröna på löven är gjort med Faber Castells pennor.

Här ser ni en närbild på den söta Magnolia-tagen som är tom för tillfället, jag får skriva i ett namn när jag vet vem mottagaren är. De här söta tagsen är mycket användbara på kort för att de är så pass små.

Quickutz

Och här ser ni en närbild på min privata hörndie som heter Photo Corner från Quickutz. Den är ju "retired" och svår att få tag på, men jag har lyckats köpa in ett gäng som jag kommer lägga under kategorin Dies - Raringar. Där kommer jag samla de dies som inte tillverkas längre men som jag gillar mycket och erbjuder Moa Pyssels kunder att också få tag i. Sammanlagt har jag tre dies att lägga in i den kategorin, men det får vänta lite för Emma har blivit sjuk så jag får lov att ta hand om henne först. Jag tror inte det är något allvarligt, kan t o m vara en allergisk reaktion men vi avvaktar lite.På kortet har jag också använt Liquid Pearls (flytande pärlmassa)
Det blir verkligen en helt annan känsla när man målar med distress markers, t o m jag målar mjukare. :)

Material från butiken:
Photo Corner (kommer in i butiken inom ett par dagar, så fort jag kan)
Papper från Maja design, tyvärr kommer jag inte ihåg vilken kollektion
Akvarellpapper (kommer säljas i den fysiska butiken)

Må så gott! kram Lotta


Inga kommentarer: