länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 25 oktober 2013

Tilda med skidor

Hejsan!

Det här är ett kort som jag påbörjade i Karlstad, men slutförde här hemma. Det är ofta jag sitter på träffar och saknar några saker som jag har hemma. Men det går ju alltid att jobba vidare när man kommer hem, det gör jag allt som oftast. Det är ett par av layouterna som jag slutförde i Karlstad, annars hade jag en hel del att slutföra efter träffen...


Med stickers skriver man den hälsning man vill. Jag älskar stickers! Här finner du just dessa med träbakgrund: stickers från echo park

Tagen som jag använt kommer från en av mina äldsta favoriter, som jag också tagit in till Moa Pyssel: favorit tagsen. Jag gillar verkligen att sälja mina absoluta favoriter. De jag använt säkert fler än 100 gånger själv.

Ser du eklövet som skymtar i bakgrunden? Den är från de jättesmidiga puncharna som både skär ut och embossar i ETT tryck! Inga andra maskiner behövs. Mycket smidigt att ta med på träffar tycker jag.Magnolias gran är så fin, tycker jag.
Spets finner du här: spets


Mycket favoriter på detta kort! Och jag har färglagt med ProMarkers. Som jag hoppas kunna beställa in styckvis veckan som kommer. 

Material från Moa Pyssel:
dies från Marianne design (kommer in i veckan igen)

Ha en bra fredag! Kram Lotta2 kommentarer:

Papermum`s sa...

Ja, det här är ju bara så snyggt!!
:-)

Cattiegirl sa...

Kortet är ju för fint för att ge bort! Gillar effekten bokstäverna fick - bara poppar ut!
Kraaam
//Cattie