länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 12 november 2013

Frosty the snowman....

Hej!

När DT Mama Lotta satte Tim Holtz snögubben nedan i näven på mig fick jag klia mig i skallen...Humm...Lurigt...Svårt att gulla till den här helt klart...Men, när jag fick ansa bort bakgrunden kändes det bättre och jag gillar verkligen att stämpeln är så härligt tidlös. Och framför allt underlättar den ju julkortsproduktionen iom de små ytorna att färglägga! :-)

...Bakgrunden är mistad ovan på en vit gesso + mask bakgrund...
...Snön är rivet papper med lite glitter på...

Inte kärlek vid första, men väl vid andra och tredje ögonkastet! ;-)

...Stämpeln i sitt ursprung...

Material från Moa Pyssel:

Hur går det mer Er julkortsproduktion? Full rulle?

Kram
//Cattie

1 kommentar:

Lotta sa...

Men wow så snyggt det blev!!! Nä, nu har ni båda gjort underbara kort med den här snögubben och jag har inte haft tid att pyssla något på sistone! Orättvist! :)

Jag älskar verkligen ditt kort! Underbart fina bokstäver, passar bra till gubbens stil. Kram Lotta :)