länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 21 november 2013

Julmarknaden i Mantorp 7 december

Hejsan!

Visst finns det en del av er som bor nära Mantorp? Och som vill komma på julmarknaden den 7 december? Tiden är mellan 14.00-17.00. Moa Pyssel kommer stå nedanför Studio MF. På deras innergård, ner mot järnvägen till.
Jag kommer visa och sälja en hel del varor som inte finns i web-butiken denna dag. Och mycket av produkterna är riktade till våra barn. Riktiga pysselsaker! Och dessutom har jag tänkt på killarna också, de glöms ju bort lite ibland i vår pyssliga värld känner jag. Och de gillar ju också att pyssla! Jag tänkte visa er lite av det som kommer erbjudas under dagen. Och så har jag tänkt demonstrera lite verktyg om det inte är för kallt och mina fingrar inte kan röra sig. Jag har aldrig stått på en julmarknad förut, men jag kan tänka mig att det är kallt...brrr...

Det blir lite smått och gott.
Det här tror jag är roligt pyssel. Måla på tyg!

Kanske kan locka någon kille att färglägga med den här snygga tigern?

Och varför jag inte lägger in de här sakerna i web-butiken? Jo, det är så enkelt att jag inte vill sälja sakerna på två ställen samtidigt. Så om jag inte lägger in dem i webbutiken förrän efter julmarknaden så säljer bara sakerna på ett ställe i taget. För jag tror inte jag kommer sälja slut på julmarknaden utan då kommer produkterna in i webshoppen lite senare bara. :) Det var väl en bra idé?!

Kram Lotta

Inga kommentarer: