länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 17 december 2013

Julkramar

Hej!

Inte många dagar kvar nu att hinna få ihop de sista julkorten som ska iväg! Men, jag är inte särskilt orolig. Det blir samma visa för mig varje år: börjar för sent, tycker det är som allra roligast med julkortstillverkningen nånstans inne i januari och till följd har jag ändå ett lager att ta av till nästa års julkortsskickande! :-)

Huvudmotivet är otroligt söta Magnolian: "Merry Christmas Tilda"!
På högersidan skymtar snöflingor som jag klippt loss ur
Snöflingebård-dien..

Man vill ju bara kraaaaama henne!

Lite blommor är alltid rätt...
Och jag förstår inte hur jag kunnat överleva innan
utan en järneks-die i min samling?

Ett stycke utstansad julgran...Mistad med glimmermist...

Material från Moa Pyssel:

Önska alla er goa läsare en riktigt lugn och skön veckan-före-jul!

Kramar
//Cattie

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vilken underbart vacker färgläggning av Tildan!! Hela kortet är helt fantastiskt vackert och visst är det alldeles för lätt att börja för sent. Smart att fortsätta i januari så man har ett litet lager att ta av senare på året! kram Lotta

Louise sa...

Vilken härlig färgblandning du har valt. Snygg och väl gjort. Kram