länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 11 december 2013

Moa Pyssel i jul

Hejsan!

I jul kommer vi på Moa Pyssel fokusera på den fysiska butiken. Självklart packar jag lite ordrar också, men kommer kanske inte vara lika aktiv på nätet som jag brukar. I februari hoppas vi öppna butiken så under mellandagarna och efter nyår kommer vi jobba med inredning och börja flytta över lite varor. Och bli inte rädd om det försvinner varor från webbutiken, Moa Pyssel försvinner inte, men däremot kommer jag omfördela varor. Det kommer vara olika sortiment i webbutiken och i den fysiska butiken. Och varför jag inte har samma varor? Jo, det är för att det inte ska inträffa att en kund köper en vara i webbutiken samtidigt som en kund i den fysiska butiken. Det blir bara för hemskt om jag får en order i webbutiken och en kund står och håller den varan i handen. Tänk dig själv! Vad gör man då? -Ursäkta mig damen, den där såldes precis! Nej, jag får dela upp det lite. Och så har jag tänkt att de ska få utvecklas i sina egna inriktningar med tiden, båda butikerna. En del sortiment kommer vara samma, men då får man dela upp dem i butiken och på webben. Det är så spännande! att starta en fysik butik! Att få träffa er kunder och prata lite scrapp. :)


Helt nya lokaler känns fräscht! Vitt på väggarna och ett mörkare golv.


Och varmt och gosigt blir det också!
Och spotlights i taket. 

Så är vi lite frånvarande ibland nu framöver på webben, så vet ni var vi är! Vi är i den fysika butiken och jobbar hårt för att ha öppningsfest i februari! Men Moa Pyssel kommer ändå vara 90 procent webbutik och 10 procent fysisk butik, gissar jag. I alla fall i början. Det är underbart att packa ordrar till er! Ni är bäst! Kram Lotta


Inga kommentarer: