länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 20 januari 2014

Ett redigt fult kort...

...Ok. Det kanske var lite att ta i. Jag bloggar ju det ändå, så...Dock tycker jag inte om det. Det kanske man inte alltid ska göra: älska allt man gör? Jag försöker i alla fall att lära mig en läxa: INTE göra mer brun/oreang:a kort! Nu ger jag upp på den fronten. Anledningen till att jag ändå vill visa mitt kort är faktiskt en detalj som jag tyckte blev rätt bra...Ni får blunda för resten, hahahha! :-)

..Ett stafflikort...

Här är det jag gillade med kortet: de absolut oemotståndliga små träden som fått växa upp på en seam binding matta! Tänk vad mycket fint man kan göra med dem!!!

Från Prima kommer denna hel underbara stjärna i bark! 
Superfin!


Material fr Moa Pyssel:

Kramar
//Cattie

4 kommentarer:

Lotta sa...

Men Cattie, det är ju supersnyggt kort!! Hur kan du tycka det är fult? Förstår inte! Jag älskar det! kram Lotta

Papermum`s sa...

Det är ju jättefint?!?!!?
Kraaaam!!

Cattiegirl sa...

HIhihi, jag vill ju inte alls indikera att Ni skulle ha dålig smak, men..;-)...Ni vet hur det är när något inte blir som man vill...Och nej...Brun/Oreange är baske mig värre än vinterkräksrosa! ;-)

Ulla sa...

Fult kan jag väl inte påstå att det är men att man ser så gammal ut när man skall fylla femtio är väl att ta i.
Kram Ulla