länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 29 januari 2014

Pillerask och kort

Idag visar jag mitt sista inlägg här på Moas Pyssel. Jag vill tacka Lotta och teamet för en fin månad här. Jag hoppas jag kunnat skänka er inspiration, för roligt att skapa har det varit.
Jag har gjort denna pillerask till Lotta som tack för min tid här. Du är en jättego tjej och önskar dig och din butik allt gott!


Jag hade en färdig ask som jag målade kanterna vita på och sedan dekorerade med ett Craftpapper som jag haft en stencil med medium på. Över det kletade jag massa Inka guld i färgen Platin både på det upphöjda och pappret.

Utav ett Seambinding band i mint gjorde jag denna ros. Jag skrynklade bandet först genom att stänka vatten på det och sedan trycka i hop bandet i handen.

En vacker nyckel fick Glossy Accents över sig och två små bilder klippte jag ut från ett klippark från Studio Lights.

Fyra knappar fick bli fötter till denna ask. Jag använde en tång för att klippa av själva öglan på knapparna.

Inuti asken har Lotta fått olika piller av mig. Tänk vad härligt va att ta ett piller om ungarna är jobbiga? *ler*
 Den snygga Cameon i brunt finns som nyhet i butiken.

Till asken ville jag göra ett kort av det material jag hade kvar. Även där har jag klippt ut fina bilder från klipparket från Studio Light. Fabscraps har jättefina fåglar som jag haft cracle paint och rosa akrylfärg på.Materiallista från Moa Pyssel:Stort Tack för mig,
Kramar Stephi


2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh Stephi, tack så mycket! Allt är så vackert och jag kan inte vänta på att få ta ett sådant där piller! :) Det har varit en riktig fröjd att ha dig här! Du är så go´och duktig och härlig. Jag hoppas vi får träffas IRL någon gång. Och stort lycka till när du ger dig ut i vida världen och blir DT för ett av mina favoritmärken, Joy Crafts. :) Största kramen från Lotta

Louise sa...

Vilket jobb du har lagt ner på denna ask med tillhörande kort. Så vackert och väl gjort. Tack för den inspiration du gett oss. Lycka till nu hos JOY. Kram Louise