länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 6 februari 2014

Designer för torsdagar

Hejsan!

Idag säger vi hej då till DT-Linda. Linda har nyligen bytt jobb och med små barn och ett nytt jobb att lära sig finns inte tiden/orken för att designa och blogga. Och så är det inte meningen att det ska vara. Vi tackar dig här på Moa Pyssel för allt du gjort Linda! Moa Pyssel älskar Linda! Nej, att vara designer ska vara roligt och inspirerande och man måste få känna att det finns tid. Så småningom har jag tänkt söka en/två nya designer men för tillfället så har jag en annan idé!Jag vill att DU ska designa en torsdag här hos oss. Så hur går det till då? Jo, nästa gång när du lägger en order skriver du DT-torsdag i meddelande rutan. Då kommer jag lägga ner lite dekorationsprodukter till dig extra utöver din order. Det kan vara charms, band eller liknande. Som du får för att göra något som du tycker känns inspirerande och vill dela med dig av här hos oss. Du kan vara helt nybörjare eller mycket van scrappare, det spelar ingen roll, bara du tycker det känns roligt! Och du behöver inte ha någon blogg eller någonting, det enda du behöver ha är en emailadress så du kan emaila mig din kreation.

Så kortfattat:
1. Nästa order - skriv DT-torsdag i meddelande rutan på sista sidan.
2. Skapa någonting du tycker känns roligt att dela med dig av
3. Fotografera ditt alster och skriv ner några rader om vad du har använt för produkter från Moa Pyssel och vad du tyckte om dem. Om ditt fotografi är lite mörkt hjälper jag dig gärna att göra det ljusare i mitt redigeringsprogram om jag kan. Använd gärna vattenmärke på ditt fotografi. (skriv ditt namn, annars kan jag hjälpa dig med det)
4. Maila mig på lotta@moapyssel.se och skriv DT-torsdag i meddelande raden så är jag extra uppmärksam på ditt mail.

Sedan gör jag iordning ditt torsdagsinlägg och du blir torsdagens designer när det publiceras. Häftigt eller hur?

Så fort jag har fått in ett email från någon som tyckte det här lät som en skoj idé kommer jag sätta planen i verket. Kram Lotta, kanske din DT-mama någon torsdag? Och vi håller på med det här projektet så länge ni och jag tycker det känns roligt. :)

ps 1 Jocke vill gärna se fler killar som DTar.
ps 2 Jag har ingen aning om det här är en bra idé eller dålig, det får vi ta reda på tillsammans.
ps 3 Jag kommer söka fasta DTmedlemmar så småningom. Men det är ett stort jobb att göra det. Kan jag skjuta upp den dagen så gör jag det gärna.
ps 4 ALLA kan göra vackra alster, vare sig det är kort eller layouter eller vad som. För det kommer från DIG, då är det vackert!
6 kommentarer:

Päivi sa...

Hej du! Jag tycker detta är en helt utmärkt idé. Vilket fantastiskt tillfälle du ger till många! Och jag gillar verkligen din ps4:a :) Att alla gör vackra alster. För det är ju så att den som skapar lägger verkligen sitt hjärta i det hon/han gör och då kan det ju inte annat än bli vackert :)

Ha det bäst! Kram

Stephi sa...

vilken fin idé!

Louise sa...

Hej!!
Jag tycker det låter som en superbra idé! :) Roligt att få ta del av vad alla duktiga scrappare gör ute i landet!
Kram Louise

Susy sa...

Tjingeling Lotta!

En kanonbra idé!!!!!

KRAM SUSY

Marita Johansson sa...

Det är ju en kanonbra idè

Kraaaam

Marita Johansson sa...

Det är ju en kanonbra idè

Kraaaam