länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 23 februari 2014

DT inhopp

Hejsan!

Då var jag här igen, antar ni har saknat mig jättemycket på dessa 4 dagar sedan sist *fniss* Nej men sanningen är att jag fick en förfrågan om ett extra inhopp idag och givetvis ställer jag ju upp. Måste ju visa mina senaste inköp från Moa pyssel och vad jag gjort med dem.

Gjorde ett kort med mycket dies åter igen men denna gång ett i större format (blev det med dessa dies). Tror bredden är ungefär 21 cm bred och lite mindre på höjden.

Mönsterpappret är från Maja design serien Fika och har mest använt pappret plommonkaka.
Uppe har jag använt de fina Marianne design ballongerna som är en speciell utgåva. Man ser även magnolias hjärttag och en liten från tea label shapes.

 Min absoluta favorit är givetvis magnolias sprawling fern som jag satt bakom de lila rosorna.
En tekanna passar ju självklart till dessa fikapapper.Insidan är pappret plommonkaka och en die från nellie snellen som jag satt strasstenar runt om.Här ser ni stenarna och insidan lite närmare.Här kan ni se hur jag gjort baksidan och sedan satt min egna stämpel utsmyckad med fjärilar.Hoppas ni gillade vad ni såg.
Kram Pia Puma

Material från Moa Pyssel
Mönsterpapper Maja design från serien Fika.
Cardstock; mörk och ljus lila, vitt.
Rhinestones.

Dies

4 kommentarer:

Louise sa...

Tack snälla Pia Puma för att du hoppade in för mig. Kortet är jätte vackert och väl gjort. att velat se dig live när du skapade det för jag kan tänka mig hur det sprutade energi i från dig. Ha det gott vi lär ju ser mer av dig. Kram DT Louise

Lotta sa...

Åh så snyggt det blev! Ska vi ta en fika är en av favoritserierna. Helt underbart ljuvligt med två nyanser av min favoritfärg lila. :) Jo, jag har visst saknat dig på fyra dagar! Kram

Kate M sa...

What a beautiful card - love that die- and the lovely lilac and purple, beautiful flowers too.
xx

Wilbes sa...

Va fint :)