länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 20 februari 2014

DT-Torsdag - Jessica

Hejsan!

När Jessica ville gästa oss visste jag förstås vilken charm jag skulle skicka med. :) Den är rätt stor och detaljerad för att vara en charm. Jessica visar här ett påsk-kort! Det är faktiskt det första påsk-kortet jag sett i år och vi tackar Jessica så mycket för inspirationen du ger oss och nu börjar det faktiskt klia i fingrarna efter att använda gul! :) Här är Jessicas fina kort:

Jessica skrev:
                                                          gula blommorna i från dt kitet - (fysiska butiken)

Tack för denna möjlighet det var riktigt kul :) utmanande och intressant. Tack igen för den underbara charmen.
// Kram Jessica 

4 kommentarer:

Louise sa...

Jätte fint. Du har verkligen lyckats med att få fram den fina disen i fokus på kortet. Du är jätte duktig. Kul att du ville gästa oss på Moa Pyssel. Kram DT-Louise

Lotta sa...

Hej Jessica! Är så glad att du ville gästa oss och det är inspirerande att se det första påsk-kortet. Jag har sneglat på distress paints, tycker de ser så fina ut. Men har inte testat dem själv än, måste nog ändra på det. Staketet blev jättesnyggt! Jättefint kort och tusen tack för att du ville gästa oss! kram din DT-Mama för idag :)

Wilbes sa...

Tack :) va glad jag blir. Kram Jessica

Wilbes sa...

Tack hihi kul när man inspererat andra att testa nya saker Jag som ska säga tack för att jag fick gästa :) mycket roligt :)