länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 17 februari 2014

Färgstarkt grattiskort

Hej!

Hoppas morgonkaffet är uppdrucket och att ni är hyfsat vakna - annars kommer ni nog bli det av dagens lilla färgEXPLOSION (hihihihihi)...Jag själv har inte sett mig som en färgstark tjej när det kommer till kortskapande, men efter idag så kanske jag får ge mig på den fronten...;-)...Om det blir *för* mycket? Antagligen! :-) Men starka färger gör mig så glad, och jag hoppas kunna sprida lite energi såhär i februarimurret!

Ok, jag har svårt att göra alster utan mina favorit bokstäver från XCut!
Har sett att samma typsnitt säljs som stickers hos olika tillverkare, då känns
det smidigare att kunna stansa ut hur mycket man vill i vilka färger som helst med en egen die! :-)

har jag stämplat med vitt på svart bas och embossat för en glansigare effekt!


...I hålen av de små hjärtanen har jag fäst washitape...
Material från Moa Pyssel:

Kramar
//Cattie


2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vad skönt att få vakna till av ditt kort! Du är fantastiskt duktig på att göra färgstarka kort och jag ÄLSKAR verkligen dina vitaminkickar!! Tusen tack för din inspiration Cattie!! kram Lotta <3

Louise sa...

Wow vilka härliga färger. Man känner sig så glad av hela ditt kort. Jätte läckert.
Kram Louise