länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 25 februari 2014

Kort i persikofärg

Hejsan!

Kunde jag avskräcka dig redan med titeln? Ja, persikofärg är inte min favorit. Varken i kläder eller att skapa med. Jag chattade med Pia Puma som hade gjort ett album i denna färg. Jag försökte föreställa mig det och håret reste sig nästan på mitt huvud. Huva! Men jag är inte den som är den! Jag gillar verkligen en god utmaning och det här var ju definitivt något att sätta tänderna i. Så det gjorde jag. Om jag hade velat "fuska" så hade jag valt att lätta upp det starka i kortet med ljusblå, men nu ville jag ha ett rent Persiko-kort. Hehe.
Så vi börjar i lite små doser väl?


I små doser kan det ju vara fint, eller hur?
Här ser ni två av mina favoritdies skymta i bakgrunden.


Från denna dies använder jag ofta de där blom-swirlsen som är i mitten. de är så härliga.

Och så denna:Vimpeldies från La-La Land Crafts samt hörndies ifrån samma tillverkare. De gör mycket bra kvalitet på sina dies, tycker jag.


Kortet i all sin glans. Men för att vara persikofärg så är jag rätt nöjd ändå. För det var en riktig utmaning. Men visst är det skoj att utmana sig själv!? Det är ju då man utvecklas.

Material från Moa Pyssel:

Och ser ni stansen jag använt runt kortet? Den är på väg till Moa Pyssel och beräknas komma inom ett par dagar.

kram Lotta3 kommentarer:

Eivor Larsson sa...

Det blev ju jättefint kort! Tycker mycket om dina detaljer!!!Alla stansar är sååååå fina...önska önska runt i ring.

Trevlig dag!
Eivor/Ejja

Päivi sa...

Ett riktigt ljuvligt kort!

Ha det bäst! Kram

eva sa...

Jättefint kort, å vad många fina detaljer.