länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 14 februari 2014

Tilda with Wedding Gifts

Hejsan!

Jag hoppas du får en härlig Alla Hjärtans dag idag!

Ja, Tilda with Wedding Gifts, så heter hon, den här söta Tildan. :) Men jag tycker hon passar till de flesta gratulationstillfällen så jag gjorde ett gratulationskort. Jag valde Moa pyssels färger, de är härliga att scrappa i. Prova själv, rosa och ljusblått blir ljuvligt.

magnolia stamps

Runt henne har jag använt mig av mina nya favorit "runt-om-motivet-stämpel", också den från Magnolia.

Det är tre delar i denna stämpel och man kan variera efter vad man vill ha. Här har jag använt två av dem. En är bara text och en är en gammaldags poststämpel.

dekorationer från Magnolia

Blå bär från Magnolia. 

hjärtbård

Den här hjärtbårdern från Lin & Lene är vacker. Dessutom kunde jag använda spillet från den (som blev fina hjärtan) och använda på kortet.
Liquid Pearls är något jag allt som oftast använder mig av.


Blommor från Prima bl a. Stickers från favoriten, Echo Park.
Bakom skymtar dies från Marianne design som heter Lavendel.
Chinese rose heter diesen från Marianne design som hjälper mig att göra snurr-rosor.


Och så har jag förstås använt mig av seam binding. På diesen från magnolia som heter So wrapped lovely har jag klistrat fast en fras från Echo Park. Ser ni hörnen jag har använt mig av? De är en av mina absoluta favoritdies och jag tar alltid till dem om jag känner mig osäker av någon anledning. Då känner jag mig alltid "hemma" och kopplar av.


Material jag använt:

Kram Lotta 


2 kommentarer:

Sinikka sa...

Underbart!!!! toppen färglagd och så fina glada färger

Cattiegirl sa...

Helt fantastiskt kort Lotta! Älskar den skarpa rosa basen och allt härligt lull-lull! Går det att äta, på riktigt, tro? :-)
Kraaaaaam
//Cattie