länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 10 februari 2014

Tutorial Seam Binding blommor

Hej!

Moa Pyssel har ju de allra ljuvligaste seam binding banden i sitt sortiment, men det är inte alltid lätt att göra dem rättvisa. På mitt förra kort hade jag skapat en blomma av rött band - tyvärr glömde jag att fota den i närbild innan jag gav bort kortet, men jag har förstorat upp ett utklipp av orginalbilden nedan..


Det är liiiite pilligt, men man märker att resultatet blir bättre och bättre ju mer man gnetar på!

Istället för att pula ihop en egen manual, så hänvisar jag till tutorial:en som jag själv följde (Bild lånad från Q'bee's Quest ): http://qbeesquest.blogspot.se/2011/02/ribbon-rosettes.html


                       
Mina favvofärger av Moas Seam binding - så läckra!

Kramar
//Cattie


2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så jättefin blomma! Den måste jag ju testa! Tusen tack Cattie! kram Lotta

m sa...

Finfint!!
Får testas, tack för härligt tips =)