länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 15 mars 2014

Bilder från butiken och vår invigning!

Hejsan!

Det var helt underbart!! Kunde inte blivit bättre. Så många fina kunder som kom idag! Och en massa blommor har jag fått och alla var så glada och trevliga som var här. Vi bjöd på kaffe och kaka och saft.

Men vi börjar från i fredags kväll. Jocke (han är bara för underbar!) snickrade ihop 2 gatupratare. Tack så mycket! Här ser ni den lilla som vi ställde ut.

                     Följ bara skylten så kommer du rätt! :)Framme vid huset hade vi också en gatupratare, 


Modell större. Inga tvivel längre, du har kommit rätt! 

Nästan framme, parkera bilen och välkommen!

Nu kliver vi in i butiken, du hänger väl med?Här ser du paper pads samt en del av våra stämplar. Pallen behövs för vi utnyttjar även utrymmet högre upp. Lätt för Jocke att hänga upp, som är två meter lång. Inte lika lätt för mig att plocka ner har jag upptäckt. Tur att Ikea har billiga pallar!


Ok, vi tittar oss lite runt. Specialerbjudandet skymtar bakom den vackra blomman som jag fick av våra kära DT-Cattie! Jodå, jag sålde av korten och kuverten. De är riktigt smidiga att använda och mycket prisvärda.

Och om du tittar riktigt noga så ser du Teresa Collins pappers kollektioner i bakgrunden. Jag älskar kvalitéten på hennes papper. De är tjocka och rejäla.


Här har vi lite smått och gott. Jag tycker att Magnolias blommor är prisvärda och vackra.


Här har vi rubbons, wood veneers, blommor och fjärilar bland annat.

Underbart vackra blommor fick jag av DT-Cattie, Agneta som var och handlade hos oss och Martha och Ciza (som ni kanske känner från Pysseldags?). Det värmer att ha ert stöd underbara tjejer! <3Och tack så mycket till alla våra kunder som kom idag! Ni är så härliga och det var skoj att prata mer er alla!

Stor kram från en lycklig Lotta 
5 kommentarer:

Pysselfröken sa...

Åhhh så fint det blev! Jag längtar tills jag kan komma på (åter)besök.
Lycka till!
Kram Frida

Fia73 sa...

Åhhh jag vill ha närmre avstånd😉

Sofia Grundén

Louise sa...

Ser så fint ut. Hade det varit närmare så hade jag åkt direkt. Men vi syns i maj. Många Kramar Louise

Cattiegirl sa...

Jättekul att se hur fint du har det!!! :-)
Kram
//cattie

Eivor Larsson sa...

Ååå så fint och mysigt det ser ut! Tråkigt att jag bor såååå långt bort. Lycka till!

Hej från mig,
Eivor/Ejja