länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 6 mars 2014

DT- Torsdag - Ejja

Hej!

Ejja/Eivor är vår torsdags-designer idag och så här skriver Ejja:

Jag scrappar mest layouter och kort och tycker inte jag har någon speciell stil utan varierar färg och form på mina alster. Ibland är det ljusa toner och nästa gång lite mer färg. Det beror lite på både fotot, men också vilket humör jag är i. Jag älskar verkligen scrappbooking, det får mig att må bra.
Jag älskar ju band, spets och vitt så jag tycker det jag fick var perfekt som detalj på mina alster. Tagsen är mycket fina och jag gillar känslan av canvas, snygga! Dekorationerna i trä, bl.a Wood Veneers, är något som verkligen föll mig i smaket, de ger en härlig känsla. Charms, som jag dekorerat kortet med,  tycker jag det blir en fin detalj.

Jag har skapat en layout i 12x12 och ett kort. Layouten är scrappade med papper från Echo Park - Everyday Electic, tycker papprerna är såååå fina. 
Jag börjar med min layout, där jag använt mig av...


Här ser vi en närbild på detaljer på layouten.

Att skriva rubriken med bokstäver i olika storlekar ger liv i den.Lager på lager ger ett lyxigt intryck på layouten.


Närbild på kortet. Här ser ni handväskan, wood veneers, klädnypa bl a.


Kortet i sin helhet!

Sedan kortet..Charms -  Handväskor

 10 små söta klädnypor@Tack så mycket Ejja! Det var jätteskoj att du ville gästa oss och du gör fantastiska alster! Nu hoppas jag att du känner dig taggad efter ditt uppehåll i denna fantastiska hobby att scrappa mer och jag hoppas jag kommer få mer av dina kreationer! Kram Lotta

8 kommentarer:

Lotta sa...

Sååå fina alster Ejja! Jag är så glad att du ville vara med och inspirera oss! När jag såg dina alster fick jag ett väldigt begär efter doilies igen och som tur var har de kommit hem nu. Jag älskar din stil med färg och mycket vitt och trä som bryter av, mycket grafiskt och snyggt! kram din Mama idag :)

Louise sa...

Jätte fint och mycket väl genom tänkt. Är så roligt att se hur alla skapar.
Kram Dt- Louise

Eivor Larsson sa...

Tack Lotta för att jag fått gästa Moa Pyssel! Det du skickade till mig var perfekta saker, känns som om du förstod mig. Jag är stolt att få inspirera här o mina alster får du gärna se mer av när du önskar :-) Kram från mig , Eivor/Ejja

Eivor Larsson sa...

Tack Lotta för att jag fått gästa Moa Pyssel! Det du skickade till mig var perfekta saker, känns som att du verkligen förstod mig. Jag är stolt över att jag fått hoppa in här och inspirera och mina alster får du gärna se mer av när du önskar:-). Kram från mig, Eivor/Ejja

Cattiegirl sa...

Underbar LO och jättefint kort! Älskar färgerna! :-)
Kram
//Cattie

Papermum`s sa...

Härliga kombinationer! Massor att titta på! Me like a lot!!
//
Linda

Pia Puma sa...

Jätteläckra både LOn och kortet. Underbara färger och utsmyckningar.

Eivor Larsson sa...

Tack för alla fina ord, de gör mig väldigt glad!! Och ja, inspiration och lusten att scrappa är tillbaka♥. Tack!