länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 13 mars 2014

DT-Torsdag Rosa

Hej!

Rosa Ahlin/scraprosa heter jag och har nöjet att få gästa här i bloggen idag. 
Med min senaste beställning från Moa pyssel så fick jag också med en påse med scrapgodis att leka med.

Så fort jag såg vad som var i påsen: seambinding band, körsbärsblommor, spets, klädnypor och en charm i form av en fågelbur, visste jag vilka papper jag ville använda.Det var Maja Designs körsbärsblomspapper från Carpe Diem-serien. Mitt stämpelval blev fågeln från norska Stempelglede Vintage Garden, den har jag haft ett tag men har aldrig färglagt den. Fågeln har jag färglagt med copicspennor, här på fotot kan du se vilka färger jag använt. 
Jag har gjort en egen tag och så har jag stämplat runt om på kanterna med en swirlstämpel från Stempelglede och så en frankeringsstämpel från Pysseldags. Jag har nypt fast den lilla klädnypan så den håller fast tagen.Seambinding bandet har jag först fuktat, knölat ihop och sedan fick det torka. Jag har sedan trätt in den i fågelburens ögla och så har jag limmat fast buren i kortet. Jag har även tagit ett foto på kortet när det står i stativet/korthållaren från Joy, det var det som jag köpte vid det där tillfället.


Och här är kortet i sin helhet:
Ha det så bra och tack för mig :-D

9 kommentarer:

Lotta sa...

Tack snälla Rosa för att du visar ett så vackert kort hos oss! Helt underbart vårfint och din design är såå snygg! stor kram Lotta

Louise sa...

Wow säger jag bara så läckert. Du har skapat ett otroligt vackert kort i härliga färger. Stämplen med fågeln var jätte fin.
Jätte kul att få se hur du har förvaltat sakerna du fick.
Kram Dt Louise

Margareta sa...

Underbart kort Rosa!! Den stämpeln älskar jag också och du har färglagt den så läckert!
Kram!!

Rosa A/Scraprosa sa...

Tack tjejer :-D
Kram Rosa

Gittans Pysselsida sa...

Så underbart kort...fina färger och detaljer.
Jag är lite nyfiken på tagen du gjort....det är ju större hål än det brukar vara på tags
Kram Inga

Gittans Pysselsida sa...

Så fint kort...härliga färger och detaljer.
Jag är lite nyfiken på tagen med större hål...var kommer den från?
Kram Inga

Rosa A/scraprosa sa...

Hej Inga! Tack :-D Tagens hål har jag gjort med hjälp av en slags håltång: crop-a-dile power punch Euro hook. Visst är den läcker!

Eivor Larsson sa...

Jättefint kort! Stilrent, snyggt och vackert färglagt.

Eivor/Ejja

Camilla sa...

Vilket vackert kort. Fin stämpel som är fint färglagd. Fina detaljer.
Kram