länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 2 mars 2014

GDT-Puma tags

Ja då var jag åter igen här och idag kommer mitt inlägg i början vara lite annorlunda. Tänkte visa er lite vad som rör sig i mitt kaosröriga huvud och hur jag tänker vilket inte är lätt ;)
Jag letar inspiration på nätet som många andra och en av mina favoritplatser förutom fb är Pinterest. Där finns i stort sett allt.
När jag hittat något jag fastnar för gör jag en kladdskiss som gör att jag lättare kommer ihåg hur jag hade tänkt lite. Gör inget att man knappt ser vad det är men bilden får mig att minnas var jag fick inspirationen ifrån. Sen kanske inte det slutliga resultatet är precis lika för jag kan ändra efter skapandets gång beroende på papper, material och min egna smak mm.


Här kan ni se mina kladdskisser till tagsen jag ska visa idag. Inte lätt att hänga med men man ser lite antydan till blommor och rosetter i alla fall. Allt som jag gjort dessa med är från spillbitar och spillbitar har nog alla hemma. Jag själv har massor som bara ligger.


Så här ser de färdiga tagsen ut. Mönsterpappren kommer från olika papper från Maja design och sen har jag fyllt på med lite annat smått och gått som jag hade hemma.

Lite på den första tagsen där jag satt lite spets nertill och en av Moas fina klockcharms.Den andra prydde jag med en rosett och en av Moas underbara nyckelcharms. Älskar bling.Rosor, påskliljor (drar sig ju mot påsk) älskar blommor. Kan ni tänka er att jag i början hade jättesvårt med att dekorera med just blommor. Blev aaaaldrig som jag ville men nu älskar jag det och skulle inte kunna vara utan alla blommor.Ovanpå varje tag har jag satt en hörndie för att få den lite mer speciell och annorlunda. Vill man sätta snöre i så funkar det med.


Hoppas jag gett er lite idéer och inspiration.
Kram Pia Puma

Material från Moa Pyssel
Mönsterpapper; Maja design
Cardstock i brunt
Dies; 
Magnolias sprawling fern. dragonflies, so wrapped fern tag
Tim Holtz hjärtan.
Rhinestones.
Band

5 kommentarer:

Lotta sa...

Tack snälla Pia för att vi fick en inblick i hur du tänker. Jättefina tags! Kram!

Jan sa...

Wonderful work xx Jan

lady jasmine crafts sa...

There both stunning love how you draw them out before making a fab idea xxx

Louise sa...

Tack snälla du för att du ställer upp och bloggar åt mig. Dina tags är helt underbara. Kul att du visar ditt kaos innan det blir vackra alster. Kram min vän. Louise

Cattiegirl sa...

Jättekul att se resultatet efter att sett skisserna! Superfina tags! Kram
//Cattie