länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 22 mars 2014

Taylored Expressions

Hejsan!

Idag är det lördag och jag ska fira Jocke som fyllde 40 år igår! Han vet inte riktigt vad han ska få vara med om ikväll men jag har gett honom några fina ledtrådar. -Du gillar väl bungyjump? -Vad var det för konstigt djur du sa att du alltid önskat dig? En krokodil? Hm..en ledtråd? Det är bra om du är ren om fötterna! Hehe, att planera någons födelsedag kan vara riktigt skoj! Jag tror nog att han blir nöjd till slut, men man måste ju busa lite också!

Jo, jag har ett mer CAS kort att visa er idag. Taylored Expressions är ett stämpel och dies företag som kommer från USA. En sak som är skoj med deras produkter är att de ofta passar ihop. I det här setet som jag använt idag så är det två text stämplar, en kyrka, en brudgum och en brud. Både kyrkan och bruden och brudgummen har dies som man använder till. Diesen har små hål som man kan använda som riktmärke när man använder dem. Jag borde kanske visa hur...  *mental notering gjord.


Om brudparet är ungt och modernt kan detta vara något för dem. Inte alla passar med Magnolias stämplar och en massa dekorationer. Det gäller att anpassa kortet efter mottagaren. 3 kommentarer:

Louise sa...

Å när firandet är klart vill vi ha ett längt blogg inlägg med hur det gick. Lycka till. Massor med Kramar till er båda. Louise

Wilbes sa...

Åååååå så fint ett måste i min diebox ;)

Cattiegirl sa...

Oh la la! Detta är stämplat helt i min smak! Hade varit perfekta för våra bröllopsinbjudningar! :-)
Superfint!
Kram
//Cattie