länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 29 april 2014

Animal of the Year - Tilda with Dexter the dragon

God morgon!

Idag visar jag en av de nya stämplarna från senaste kollektionen, Animal of the Year, från Magnolia. Det är den söta stämpeln Tilda with Dexter the dragon. Hon fick blått hår, något man kanske inte ser så ofta. För sällan kanske? (Påminn mig gärna den här meningen när Emma blir tonåring och kommer hem med rosa hår! :) )

Här har jag använt de nya dekorationerna från Magnolia, och först ut är korn, eller Barley som det heter på engelska.


Jag har också använt mig av wood veneers på detta kort. Det använder jag nästan jämt nu för tiden. Det gör så mycket att bryta av med ett annat material, vare sig det är en dekoration i lera eller wood veneer.


De här wood veneers kommer från Basic Grey och jag älskar dem!

Och hur blev då Tilda med sitt blåa hår? Hehe, här är hon:

animal of the year

Och varför har jag satt mitt namn både på kortet och på själva stämpeln? Jo, det är en tjej i mitt designteam på Passion for ProMarkers som visade hur lätt det är att stjäla ett motiv från någon annans kort och göra ett eget kort av det. Visst är det tråkigt att man måste göra så här, tycker inte att det borde behövas och att vi skulle kunna lita på varandra. Men tydligen så händer det lite titt som tätt. Den här skulle jag i alla falla känna igen om någon "stal", det blåa håret sticker ut lite. :)

Nog med tråkigheter, shopping är ju alltid roligt! Det tycker jag fortfarande fastän jag driver en butik. Jag skulle gärna åka till en annan butik och kolla in allt spännande och shoppa där. Gärna Magnolia i Borås. :) Fast Jocke skulle inte godkänna det... han upptäckte att jag satt och surfade på ebay häromkvällen. Privat. :) Det var länge sedan jag handlade till mig, det känns inte som jag handlar till mig när jag handlar till butiken. (Och det gör jag ju inte!)

Aja, ni vill kanske veta vilka godsaker jag använde till kortet?

Material från butiken:
Nya designpapper som kommer in i butiken snart. Från Marianne design. Kanske hinner jag lägga in dem senare idag?!

Må så gott! kram Lotta
1 kommentar:

Unknown sa...

Åh vilket sött & underbart kort! Just draken är min favorit...=) Tusen tack för otroligt snabb leverans!! Här ska pysslas ikväll!